Monday, September 24

“Shaolinat” tregojn se cilës fe i përkasin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të ftuar për këtë javë në emisionin Kojshia Show ishin Dj Blunt dhe Real 1.

“Shaolin” – “Sku Sku” janë ndoshta fjalët më të ndëgjuara për shumicën nga ne kohën e fundit.

Ata kanë marrë vëmendjen e gjithë opinionit shqiptar me ‘disat’ e tyre kundër reperëve tjerë shkruan Kosova Republikë.

Në e misionin javorë Kojshia Show ‘Shaolinat’ gjithashtu se cilës fe i përkasin ata dy. /Kosova Republikë/

Video nga min 18:00

...

Share.

Leave A Reply