Wednesday, August 15

Për kë e ka marrë malli kaq shumë Elvana Gjatën?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koncerti i ‘mbyllur’ i Elvana Gjatës në Tiranë, pak kohë më parë, nuk ishte i mjaftueshëm për t’i shuar këngëtares mallin e skenave të mëdha të vendit të saj.

Pasi publikoi këngën “Shade” me producentin e mirënjohur Poo Bear, Elvana ka përdorur Instagramin për të dhënë një tjetër lajm të mirë për fansat.

Ajo ka lajmëruar se do të zhvillojë disa koncerte në qytete të ndryshme në Zvicërs, Shqipëri, Kosovë e në Greqi. Njëri prej tyre është “Color Day Festival” që do të mbahet më 12 maj në Tiranë dhe do të prezantohet nga Fatma Methasani.

‘Më ka marr malli aq shumë për ty’ – shprehet këngëtarja në postimin ku lajmëron datat e koncerteve.

...

Share.

Leave A Reply