Wednesday, August 15

Gjuetari mendon se e kishte vrarë ujkun, por shikoni si e pëson

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tre burra qëlluan një ujk dhe pastaj dëshironin të bënin foto dhe video.

Videoja tregon kafshën e palëvizshme të shtrirë në dëborë me një plagë të gjakosur në qafë.

Një nga gjuetarët u afrua nga prapa dhe goditi ujkun, duke menduar se ai ishte i vdekur.

Papritmas, kafsha u zgjua menjëherë dhe iu hudhë në sulm gjahtarit.

Njëri nga burrat nuk e ndaloi regjistrimin me telefon.

https://youtu.be/hXurc-xhD0s

...

Share.

Leave A Reply