Wednesday, August 15

A ju prishet vazhdimisht adapteri i telefonit, ja çfarë duhet të bëni…!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mos u mendoni gjatë pasi lundrimi në Google dhe përdorimi i të gjitha rrjeteve sociale të mundshme bën që ta gjeni veten pothuajse tërë kohën me një fishë karikimi tek koka e krevatit, në zyrë, në bar, madje më të mençurit kanë menduar edhe për një mundësi karikimi në makinë.

Mirëpo karikimi i shpeshtë i telefonit përveç se dobëson baterinë e këtij të fundit, sjell shpeshherë edhe zhveshjen e fishës dhe prishjen e saj.

Ekziston një sekret që do t’ju shpëtojë nga blerja e njëpasnjëshme e tyre, mjafton të shihni videon e mëposhtme:

...

Share.

Leave A Reply