Wednesday, August 15

Ja sa kohë na duhet për të bërë një mik të vërtetë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të bësh një mik të vërtetë merr kohë prej 80 deri në 100 orë, ka zbuluar një hulumtim i ri, i bërë nga një profesor i cili ka kaluar jetën duke studiuar miqësinë.

Kjo do të thotë që nëse takohesh merrni pjesë në një festë shoqërore për katër ditë me dikë që sapo ke takuar, dy prej jush mund jeni miq deri në fund.

Miqësia- e dallueshme edhe nga marrëdhëniet romantike ose familjare- është vërtetuar për më shumë kënaqësi të jetës, shëndet më të mirë dhe mirëqenie të përgjithshme herë pas here.

Megjithatë, një sondazh i vitit 2016 zbuloi se gati tre të katërtat e amerikanëve ndihen të vetmuar duke rritur rreziqet e tyre madje edhe për vdekje të parakohshme./Indeksonline/

...

Share.

Leave A Reply