Wednesday, August 15

Stuhia diellore do ta godasë Tokën,çfarë do të ndodhë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një stuhi diellore i është drejtuar dhe mund ta godasë atë sot-shkruan Daily Mail.

Stuhia është krijuar javën që kaloi, shkak u bë një shperthim i fuqishëm në atmosferën e diellit. Shpërthimi solli këtë valë që ne quajmë stuhi diellore.

Stuhia mund të godasë satelitët, mund të ndërpresë energjinë elektike dhe mund të përhapë aurora në Polin e Veriut.

...

Share.

Leave A Reply