Wednesday, August 15

3 funksionalitete kyçe privatësie në Snapchat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ky hap është i rëndësishëm për të mbajtur parametrat e privatësisë për iPhone ose Android të përditësuara.

Snapchat është zhvilluar në një platformë të plotë për t’u etiketuar si media sociale. Me shtimin e funksioneve të reja kërkohen aprovime ose leje të reja dhe të gjithë mund t’i shtypim vetëm “OK për të vazhduar” për të provuar më të fundit dhe më të mirat.

Megjithatë, në një pikë të caktuar është gjithmonë më mirë të kontrolloni parametrat e privatësisë për të parë të gjitha të dhënat personale që dëshironi të publikoni. Nuk ka rëndësi nëse po përdorni telefonin që po përdorni, gjithmonë mund të përditësoni parametrat e privatësisë për iPhone dhe telefonat Android.

Ky hap është i rëndësishëm për të mbajtur parametrat e privatësisë për iPhone ose Android të përditësuara. Cilësimet e privatësisë për iPhone si modaliteti Ghost mund t’i ndalojnë njerëzit të shikojnë vendndodhjen tuaj të saktë dhe kështu të mbrojnë shqetësimet tuaja të privatësisë.

Ndërkohë që opsionet e tjera, të tilla si cilësimet dhe preferencat e ndjekjes së reklamave të Snapchat së bashku me masat e tjera anti-spam, mund t’ju ndihmojnë të ndiheni rehat dhe në lehtësi.

3 cilësimet më të mira të Snapchat për IPhone dhe Android:

Modaliteti Ghost. Qëndrimi në Ghost Mode është padyshim një metodë e jashtëzakonshme për të mbetur privatë dhe të siguruar. Celulari juaj vjen me të si një cilësim i parazgjedhur, megjithatë nëse keni hulumtuar rrugë të ndryshme referuar hartës Snap, ajo merret automatikisht, prandaj është e vlefshme të kontrolloni dyfish. Kjo është një nga cilësimet më të larta të privatësisë për iPhone.
Verifikimi me dy faktorë. Fuqizimi i vërtetimit ose konfirmimit me dy faktorë (2FA) është hapi më i mirë i privatësisë që mund të ndërmarrni për të siguruar parametrat e privatësisë. Ky cilësim do të funksionojë më mirë, sepse për të përdorur Snapchat ju do të keni nevojë edhe për fjalëkalimin tuaj ashtu si edhe për një kod të veçantë që dërgohet në numrin tuaj të regjistruar.

Si përdorues ju mund t’i aktivizoni këto opsione përmes metodave të ndryshme.

...

Share.

Leave A Reply