Saturday, September 22

“Rrahmani” i “O sa mirë”, është i martuar me kë?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kushtrim Qerimi është prej aktorëve më simpatikë të ‘O sa mirë’, i cili luan denjësisht rolin e tij të ‘llapjanit’ edhe pse vetë është nga Gjilani.

Derisa të gjithë kolegët e tij kanë prezantuar familjet e gratë e tyre, Kushtrimi është tejet i rezervuar në këtë aspekt, përcjell ORAvip.

Asnjë foto nga familja e tij dhe asnjë të dhënë rreth martesës së tij.

E për shumë fansat e tij ajo që do të donin ta dinin është se me kë është i martuar aktori i tyre i preferuar./gp/

...

Share.

Leave A Reply