Friday, August 17

Kjo është nëna e Sinan Hoxhes e vjehrra e Andrres

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këngëtari Sinan Hoxha është mjaftë i popullarizuar dhe është ndër më të angazhuarit, sidomos në Diasporë, shkruan “Kosovarja”.

Pra, këngëtari është shumë i angazhuar jashtë, ku këndon për dashamirët e muzikës shqipe që jetojnë në vende të ndryshme të botës.

Dihet që këngëtari ka bërë edhe shumë para. Pra, është ndër ata emra që qëndrojnë mjaftë mirë financiarisht dhe kjo duket, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari gjatë gjithë kohës shfaqet me të shoqen, Andrren, e ne po ju njoftojmë edhe me nënën e Sinanit./Kosovarja/

...

Share.

Leave A Reply