Saturday, September 22

Sot është e mbuluar por a e dini si dukej nëna e Labit pa mbulesë?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Labinot Tahiri gjithmonë është në media, e kjo për shkak të famës së tij si këngëtar.

I njohur si Labi në publik, së fundi ai i hyri edhe politikës, por që fansat e tij do të mbajnë mend si këngëtari i tyre i preferuar.

Labi shpesh edhe na prezanton personat që i do më së shumti.

Nëna e Labit sot është e mbuluar por kohë më parë nuk e kishte mbulesën. Një zonjë e vërtetë dhe mjaft e mbajtur duket nëna e Labit

...

Share.

Leave A Reply