Monday, September 24

Reagimi i Berlusconit kur një vajzë i del zhveshur gjatë votimit, do t’iu habis!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej orës 7.00 të mëngjesit të sotëm 46 milionë italianë votojnë për të zgjedhur deputetët e senatorët e parlamentit të ri italian.Në krahasim me votimet politike të 2013 është regjistruar një rritje e pjesëmarrjes në votime.

Gjatë paradites së sotme kanë votuar të gjithë liderët e forcave politike në vend, proces ky i shoqëruar dhe me një episod të pakëndshëm për njërin prej tyre.

Silvio Berlusconi ka votuar pas mesditës në qendrën e tij të votimit në qytetin e Milanos ku një vajzë e zhveshur në pjesën e sipërme të trupit ka protestuar duke thirrur “Berluskoni koha jote ka skaduar”. Nuk ka pasur asnjë reagim apo koment nga ana e liderit të Forca Italias.

Pas votimit Silvio Berlusconi ka kritikuar mënyrën e votimit me opinion se ka ardhur koha e një votimi digjital për të evituar radhët e zgjedhësve dhe kohën e humbur në shpjegimin e mënyrës së votimit.

...

Share.

Leave A Reply