Monday, September 24

Jo! Jo! Nuk është rruga Prishtinë-Gjilan, por rrugë “midis” Anglisë…!?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Reshjet e borës ditëve të fundit në vend nxitën shumtë reagime sa i përket pastrimit të rrugëve.

Por një gjë e tillë nuk rastis vetëm në Kosovë. Janë pikërisht banorët e shumtë të Britanisë së Madhe të cilët janë përballur me rrugë të papastruara njësoj si në Kosovë.

Madje kjo është bërë edhe më e vështirë kur bora filloj të shkrihet dhe rrugët filluan të nxirrnin telashe të reja për vozitësit.

Më poshtë keni disa pamje pikërisht nga këto “telashe” që patën vozitësit në Britani të Madhe./Indeksonline/

...

Share.

Leave A Reply