Monday, September 24

“Ju ia keni rreziku Isa Mustafës shëndetin, ne ia rrezikojmë Ramushit karrierën”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli, ka thënë se ka pasur një dialog me një prej deputetëve të AAK-së, të cilit nuk ia ka përmendur emrin, në korridoret e Kuvendit.

“Një politikan i lartë i AAK-së në korridoret e Kuvendit mu drejtua me një dozë humori: shumë po na sulmoni Ramushin bre?”.

“UNË: Derisa sulmi i juaj para një viti ndaj Kryeministrit Mustafa , ia rrezikonte edhe jetën , sulmi ynë ia rrezikon vetëm karrierën e tij”.

“Dhe sulmuesi më i madh i Kryemininistrit të tanishëm mbetet vetë Ramushi dhe veprimet e tij”, ka shkruar Avdyli në Facebook.

...

Share.

Leave A Reply