Saturday, September 22

LAJMI I FUNDIT: Rrëshqet një autobus me 40 nxënës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Brezovicë kanë mbetur të ngujuar një numër i madh i nxënësve dhe pushuesve të tjerë, pasi një autobus më rreth 40 nxënës nga Gjakova nuk kishte arritur të frenojë dhe kishte rrëshqitur, duke mbetur i anuar në rrugë.

Klan Kosova ju sjell pamje të autobusit i cila ka rrëshqitur, e dërguar nga lexues/shikues të televizionit.

...

Share.

Leave A Reply