Wednesday, August 15

Ja çka thotë Haradinaj për balotazhin e djeshëm

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj në një konferencë për media me Kongresmenin Amerikan në Kosovë, Eliot Engel, ka komentuar edhe balotazhin e djeshëm duke thënë që Kosova tregoi një “demokraci” të lartë zgjedhore.

“Dje u mbajt raundi i dytë i zgjedhjeve dhe Kosova me ndihmën e juaj tregoi një demokraci të lartë në zgjedhje”.

Haradinaj tha se sai i përket temave për caktimin euroatlantik të Kosovës na nevoitet ndihma e Amerikës.

“Kosova ka ende tema të hapura por e ka caktimin euroatlantik. Në temat e mbetura të hapura ne e kërkojmë ndihmën e Amerikës por iu premtojmë se do ta nderojmë këtë ndihmë me kujdesin më të madh për luftimin e krimit dhe korrupsionit, për thellimin e Demokracisë për të gjithë qytetarët e vendit”, ka thënë ai.

...

Share.

Leave A Reply