Saturday, September 22

Shqiptari e bën edhe këtë në mes të Gjermanisë: Gjuan me armë në dasmë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ky shqiptar për nder të martesës kishte bërë një vardisur veturat me na një peshqir në to, dhe shtinte me armë në ajër pa ndërprerë për të festuar dasmën e tij.

Ky veprim i tij u regjistrua me telefona nga kalimtarët qe ishin të tmerruar nga ky lloj festimi të cilin nuk e kishin hasur me parë.

Ndonëse duket si një festim tipik shqiptar kjo ishte një dasme turke me zakone të njëjta.

Pak orë më vonë pas lansimit të videos në internet policia bëri arrestimin e tij së pari nën dyshimin për terrorizëm.

Aus dem Auto heraus: Hochzeitsgast schießt mit Pistole um sich

Eine Hochzeitsfeier mitten in Deutschland: Der Beifahrer zieht eine Pistole und feuert mehrmals aus dem Wagen.

Posted by Bild on Dienstag, 7. November 2017

...

Share.

Leave A Reply